portretfoto Harald Lakerveld Fotodesign

About Lakerveld Fotodesign

vertellen

zintuigen laten werken
Voelen, proeven, ruiken, kijken,
vastleggen, elke dag

Nieuwe en oude technieken
langzaam worden zij één
Geen dag hetzelfde
binnen kaders werken
of erbuiten

Niks is te gek
samen of alleen
Visie uitwerken tot perfectie
excelleren in mijn professie
Komend tot een pakkend beeld

Harald Lakerveld

Na mijn opleiding aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) en diverse jaren te hebben gewerkt bij diverse fotostudio’s in o.a. Amsterdam, ben ik in 1992 mijn eigen fotostudio Lakerveld-fotodesign begonnen.

Toen het digitale tijdperk zich aandiende heb ik een opleiding aan het Grafisch Lyceum te Amsterdam gevolgd en afgerond. Fotografie voelt niet als mijn werk, het creëren van beeld is mijn passie. Ik wil alle indrukken die ik op doe vangen in een pakkend beeld en delen met de wereld. Elke dag weer.

Lakerveld Fotodesign

Lakerveld-fotodesign is een professionele fotostudio die opdrachtgevers helpt aan onderscheidende fotografie om hun reclameboodschap kracht bij te zetten. Reclamefotografie vraagt om klant- en doelgerichte aanpak. Uw product of dienst moet verkopen! Omdat te realiseren luister ik graag naar uw wensen als klant en bespreken we welk doel u wilt bereiken. Samen werken wij naar dat doel toe. Aan mij om dat in beeld zo creatief en onderscheidend mogelijk te visualiseren.

Mijn studio is ruim en uitgerust met de modernste apparatuur en technieken zodat geen opdracht te groot of te complex is. Als beeldbewerkings expert verzorg ik de beeldretouche zelf, van het vrijstaand maken van product tot uitgebreide beeldbewerking.
Voor fotomodellen is er een speciale kleed- visagieruimte en een doucheruimte. Voor foodfotografie is de studio uitgerust met een keuken naast de studiovloer zodat we in nauw contact snel tot een eindproduct kunnen komen.
Daarnaast heb ik een uitgebreid netwerk van stylisten en andere professionals waardoor we flexibel en professioneel uw opdracht gestalte kunnen geven.

Uiteraard zit ik niet de hele dag in de studio, ook op locatie verzorg ik de fotografie voor u. Van packshot tot sfeerbeeld.
Heeft u plannen om een reclamecampagne op te starten? Dan heeft u behoefte aan een betrouwbare en flexibele partner in de fotografie. Belt u mij gerust om uw plannen en doelen voor de komende tijd te bespreken. Ik zit boordevol ideeën en kijk er naar uit samen met u op zoek te gaan naar uw onderscheidend vermogen.

Harald Lakerveld – reclamefotograaf

Productfotografie • culinaire fotografie • industriële fotografie • architectuur fotografie • landschap fotografie •  mensen • redactionele fotografie • evenementen fotografie

Lakerveld Fotodesign is aangesloten bij:

Dutch Photographers Lakerveld